Joan Casanovas – Albert Ribas guanyen a les terres de Tàrrega

L’equip Casanovas – Ribas guanyen a les terres de Tàrrega. La cinquena cita puntuable de la Focuxtreme 2019 i última de terra, els hi ha donat uns punts que fa eixamplar la distancia amb els segons classificats: Riera- Fenoy que van fer un gran ral.li i van ocupar l’últim graó del podi. Casanovas – Ribas van dominar tots els trams cronometrats, aquest cop però, amb el permís de l’equip Robert Robert- Cristian Gómez que els van fer córrer de valent i que van acabar en una meritòria segona posició.

La FocuXtreme tornava a la terra, aquest cop per les terres de Tàrrega. En aquesta ocasió, es van afegir l’equip de Valencia Tarí – Fernàndez i l’equip format per Josep Bigas junior que s’estrenava al món dels rallis de la mà de la FocuXtreme marcant inclús un tercer scratch en l’últim tram.

Tot i les pluges de primera hora, al final la meteorologia ens va respectar. El ralli constava de dos trams, de 10.5 i 12 Km respectivament amb tres passades per tram. Tots els equips vàrem destacar la bona qualitat del terreny, i la rapidesa dels mateixos.

La sort no va acompanyar en aquesta ocasió a l’equip format per Gerard Ortiz – Gerard Taberner, una petita sortida els va impedir lluitar pel podi.

Van completar la classificació l’equip dels germans Carné, i l’equip format per Vila – Pasqual que varen fer un ralli de menys a més.

Des del campionat volem agrair la gran implicació i ajuda dels nostres patrocinadors, que ho fan possible, així com també de l’escuderia Tàrrega.

Pròxim i últim ral·li el 23 novembre ral·li 2000 viratges. Us hi esperem!!