Joan Casanovas guanya Vidreres i comprimeix la lluita pel títol.

Joan Casanovas augmenta la pressió de la lluita pel títol en imposar-se al Ral.li de Vidreres, quarta cita puntuable de la Focuxtreme 2019. L’equip Casanovas – Ribas van dominar tots els trams cronometrats, agafant un marge més que confortable respecte la resta d’equips.

La FocuXtreme tornava a la terra, a Vidreres amb moltes incògnites i tot per decidir. La victòria de Casanovas a Osona estrenyia el marge d’assolir el títol de la Challenge. Així que, cap equip podia permetre una errada.

La meteorologia ens va respectar, tot i els avisos de fortes pluges, al final no varen ser tals i es va poder disputar el rally sense més incidències. El recorregut presentava un repte notable. Tres passades a dos trams, de 11,9 i 5.2 Km respectivament, tots dos molt tècnics que penalitzaria els errors.

Joan Casanovas va anar per feina des de bon inici. Seus van ser tots els scratxs del dia. La segona posició del podi la van dominar, l’equip Gerard Ortiz – Gerard Taberner. Un petit contratemps a falta de dos trams, es va relegar a la tercera posició. L’equip Joan Josep Riera- Laura Fenoy, principals perseguidors van pujar fins a la segona posició.

L’equip Robert Robert – Cristian Gómez, va poder solucionar els problemes amb la visió i va anar de menys a més, acabant en una quarta posició i marcant bons temps en els últims trams.

Van completar la classificació l’equip dels germans Carné, que disputaven el seu primer rally de terra de la temporada i van finalitzar molt contents del feeling aconseguit amb el cotxe i el terreny.

Des del campionat volem agrair la gran implicació i ajuda dels nostres patrocinadors, que ho fan possible. Pròxima cita el 2 novembre rally Tàrrega.