VÍDEO| Resum Ral·li d’Àger 2013

El segon rally puntuable per la I CHALLENGE FOCUXTREME va tenir lloc aquest passat cap de setmana a Àger.

La parella Prat-Montaner (guanyadors del rallye) van marcar l’scratx des del primer tram, seguits de ben aprop d’uns crescuts Llordes-Cendra que marcaven el segon millor temps. Al segon tram, van començar les incidències: Llordes–Cendra i Alonso-Otero es sortien de la pista i havien d’abandonar .

Al tercer tram, acabaven quatre pilots amb nomès cinc segons de diferencia entre ells, això faria que les posicions de podi estiguèssin molt disputades fins l’últim tram: Boluda-Fuentes marcaven l’scratx, seguits a 1” per la ràpida parella Muntadas–Vives, Ros-Resclosa acabaven a 2”, Prat-Montaner a 3” i de Ferrer-Victori a 5″. A cada tram, les diferències s’escurçaven donant un bon espectacle a la I Challenge Focuxtreme.

 

Al quart tram Ros-Resclosa, que anaven de menys a més, van ser segons scratx radera Prat-Montaner i remuntaven fins la quarta posició. Rovira – Torrado feien l’scratx al cinquè tram i es situava en segona posición, fent que els dos últims trams fossin d’allò més apretats. però a l’últim tram una petita sortida de pista li va fer perdre molt temps i retrocedir fins la novena posició. Fet que van aprofitar Muntadas-Vives, que van pujar fins la segona plaça, i Boluda-Fuentes que van acabar amb una més que lluitada tercera posició final.

        1 Prat – Montaner

44’04”

2 Muntadas – Vives

+48’’

3 Boluda – Fuentes

+50’’

4 Ros – Resclosa

+1’23’’

5 Blanco – Martínez

+1’39’’

6 De Ferrer – Paredes

+1’47’’

7 Lloret – Andreu

+3’09”

8 Bassas – Forcada

+4’48’’

9 Rovira – Torrado

+5’51’’

10 Vicente – Ylla

+8’57’’

11 Alonso – Otero

Retirat

12 Llordes – Cendra

Retirat

El proper rally puntuable per la I Challenge Focuxtreme serà el rally Pla d’Urgell, el 30 agost.

Patrocinadors

Tagged with:    

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *