I Challenge Kumho Catalunya

CAT

Gràcies a l’acord entre Kumho – ASR Tyres, MOTUL i Rallyextreme s’estrena la I Challenge Kumho a Catalunya. Comptarà amb sis rallys puntuables i serà mixte: 3 ral·lis d’asfalt i 3 de terra.

La participació a la I CHALLENGE KUMHO de Ral·lis està permesa a tots els vehicles autoritzats a les proves del campionat de Catalunya de rallis. Aquests vehicles han d’estar conformes al Reglament Tècnic publicat, inclosos annexos.

Els participants gaudiran d’un descompte en la compra de pneumàtics i es repartiran productes Motul en cada cursa en funció de la categoria en la que participin (fins a 1600cc i més de 1600cc)

Kumho (que porta uns anys competint amb podis absoluts tant al campionat Britànic com al d’Irlanda) compta amb l’experiència de copes similars a Galicia, Portugal i també serà al Campionat d’Espanya de terra com a únic pneumàtic de la Copa N3 . Ara arriba amb força a Catalunya amb la I Challenge Kumho i la col·laboració amb la Challenge Focuxtreme.

Ja podeu consultar el reglament i descarregar el full d’inscripció.

______________________________________________________________________________

ESP

Gracias al acuerdo entre Kumho – ASR Tyres, MOTUL i Rallyextreme llega la I Challenge Kumho a Catalunya. Constará de seis rallyes puntuables i será mixto: 3 de asfalto y 3 sobre tierra.

La participación en la I CHALLENGE KUMHO de Rallyes está permitida a todos los vehiculos autorizados en las pruebas del Campeonato de Catalunya de rallyes. Los vehiculos deben estar conformes al Reglamento técnico publicado, anexos incluidos.

Los participantes disfrutaran de un descuento en la compra de neumáticos i se repartiran productos Motul en cada carrera en función de la categoria en la que se participe (hasta 1600cc y más de 1600 cc).

Kumho (que lleva unos años compitiendo y con podios absolutos tanto en el Campeonato británico como en el de Irlanda) cuenta con la experiencia de copas similares en Galicia, Portugal y también estará presente en el Campeonato de España de Rallyes de Tierra como único neumático de la Copa N3. Ahora llega con fuerza a Catalunya con la I Challenge Kumho i la colaboración con la Challenge Focuxtreme, un campeonato monomarca y mixto en el que también suministrará los neumáticos para tierra y asfalto.