Els campions de la Challenge Focuxtreme 2014 proven el Focus St 2.0

Els guanyadors de la segona edició de la Challenge Focuxtreme, Alejandro Molina i Laura Camps, van celebrar ahir el test amb el Ford Focus ST 2.0 amb el qual disputaran el Campionat de Catalunya de terra de dues rodes motrius. Tots dos van satisfer amb èxit el programa de proves al circuit d’en Xevi Pons a Sant Bartomeu del Grau, cobrint uns 60 km cronometrats abans de debutar el proper 21 de març al Ral·li de la Terrissa.

Comença el repte 2015 per als darrers campions de la Challenge Focuxtreme. Alejandro Molina i Laura Camps van posar-se ahir per primera vegada al volant del Ford Focus ST 2.0 que pilotaran aquest any
al Campionat de Catalunya de Terra. Tots dos es van citar al circuit d’en Xevi Pons a Sant Bartomeu del Grau per agafar confiança amb la nova mecànica amb èxit i garanties. El test va discórrer sense inconvenients, amb Molina i Camps completant prop de 60 km.

En acabar el test, l’Alejandro comentava: “Hem pogut provar les millores al cotxe i la resposta ha estat molt positiva, pensem que pot ser molt competitiu per aquesta temporada. La jornada i el tram ens ha anat molt bé per millorar la nostra tècnica i generar-nos confiança al volant”. Molina i Camps debutaran el proper cap de setmana al Ral.li de la Terrissa, cita inaugural del català de terra.

Fx test 20153

 

Patrocinadors

Tagged with:     , ,