La FocuXtreme 2016 combinarà proves de terra i asfalt

– El calendari augmentarà de cinc a sis ral·lis puntuables.

– Els sots-campions de l’edició 2015 provaran un Ford Fiesta R2 d’M-Sport a Anglaterra el proper 17 de desembre per cortesia de DMack i FocuXtreme.

 

Pere Rovira-Luis A.Torrado

Pere Rovira-Luis A.Torrado

L’organització de la challenge FocuXtreme comença a posar fil a l’agulla a la quarta edició del campionat. La gran novetat de 2016 serà la fórmula mixta de la competició, que alternarà les proves de terra i asfalt amb un calendari que creixerà fins els sis ral·lis. Els campions de l’edició d’enguany, Dani Muntadas-Oriol Vives, gaudiran de l’ocasió de pilotar un Focus ST al proper campionat català de 2 rodes motrius. A més, el proper 17 de desembre, els vencedors de la ColinXtreme de 2015, Pere Rovira-Luis A.Torrado, provaran a Anglaterra un Ford Fiesta R2 de M-Sport Anglaterra. 

L’organització de la FocuXtreme continua treballant per mantenir el creixement del campionat el proper 2016. Després de tres temporades amb el català de terra, el campionat s’estrenarà també sobre asfalt a partir d’un calendari 2016 amb sis proves, fórmula que beneficiarà la formació de pilots i copilots. Els actuals Ford Focus equiparan un kit d’adaptació a l’asfalt, la composició del qual es comunicarà en breu, tot i que es garanteix que continuarà gaudint d’uns costos assequibles.

Dani Muntadas - Oriol Vives

Dani Muntadas – Oriol Vives

Abans, però, els millors de 2015 podran demostrar la seva valua. Els campions, Dani Muntadas-Oriol Vives, gaudiran de l’oportunitat de pilotar un Focus ST el proper any al Campionat de Catalunya de dues rodes motrius. Els vencedors de la ColinXtreme, Pere Rovira-Luis A.Torrado gaudiran d’un test, el proper 17 de desembre, amb un Ford Fiesta R2 de M-Sport Anglaterra. Aquesta valuosa experiència és cortesia de DMack i FocuXtreme.

La gran família de la FocuXtreme es reunirà el proper 30 de gener a l’hotel Serhs Montanyà pel sopar d’entrega de premis de la campanya 2015.

Patrocinadors