Joan Casanovas – Albert Ribas dominen sobre l’asfalt d’Osona

Joan Casanovas – Albert Ribas es treien l’espina de l’últim ralli i van dominar sobre l’asfalt calent d’Osona.

La FocuXtreme tornava a muntar els seus pneumàtics Kumho d’asfalt en motiu del 51è ral.li Osona, tercera cita del campionat 2019. La prova havia previst un recorregut de 43 Km cronometrats, repartits en dos trams, la mítica Trona cara avall de 12Km que s’havia de recórrer en dos ocasions, un de més curt de 8.6km que també s’hi feien dos passades, i un tram espectacle al Circuit Osona que rematava el ral.li.

Casanovas – Ribas van dominar el ralli de principi a fi, demostrant que, de moment, a l’asfalt no tenen rival.

La lluita per les següents posicions del podi la van marcar els equips formats per Carles Carné – Marc Carné i Joan Josep Riera- Laura Fenoy. Aquests últims es van veure beneficiats per un problema tècnic en el cronòmetre del segon tram, fet que va ocasionar la neutralització d’aquest en ambdues passades.

Gerard Ortiz – Gerard Taberner, tot i que varen tenir algun problema mecànic a resulta de la gran calor que va exigir al màxim les muntures, van acabar quarts.

L’equip format per Alex Vila – Andreu Pascual, de menys a més, van patir un petit ensurt que els va relegar a l’última posició.

La FocuXtreme tornarà a l’acció sobre terra pel Ralli Vidreres, desprès de l’estiu, el 21 de setembre . El campionat vol agrair el suport dels seus patrocinadors Tallers Girona, KUMHO – ASR Tyres, Àrea Coll de Vic, MP Motorsport, Ca N’yxela i Motul, principals responsables de fer possible la seva setena edició.