Vidreres, selecció definitiva pel títol 2015 de la FocuXtreme

– Muntadas-­‐Vives han vist reduït el seu lideratge en relació a Hurtado-­‐Vega a tan sols 11 punts.

– La FocuXtreme referma el seu rol de categoria de promoció i iniciació en la competició, amb 24 vehicles a la sortida, dos dels quals pilotats per dos debutant més, Josep Molas i Roger Aymerich.

 

La FocuXtreme retorna a terres gironines per disputar, aquest dissabte, la penúltima cita del calendari 2015. La categoria de promoció viurà el 7è Vidreres-­‐Maçanet de la Selva l’inici del tram decisiu del campionat, amb la la selecció definitiva dels aspirants al títol. Dues tripulacions, Dani Muntadas-­‐Oriol Vives i Javier Hurtado-­‐Carlos Vega, semblen les millors situades en la recta final, malgrat que un error podria resituar a la lluita en Pere Rovira-­‐Luis A. Torrado, que són tercers a 50 punts. A Vidreres, la FocuXtreme tindrà tres cotxes més en relació a la inscripció registrada a Cervera, sobresortint el debut en competició de Josep Molas i Roger Aymerich, acompanyats de l’experimentat Isaac Pujol i del també debutant Josep Admetlla, respectivament, com a copilots.

Jose J. Hurtado – Carlos Vega

Jose J. Hurtado – Carlos Vega

El triomf de Javier Hurtado i Carlos Vega a Cervera, segon consecutiu aquest 2015, ha comprimit al màxim la classificació provisional, a la cimera de la qual figura el duet més regular de la present campanya, format per Dani Muntadas i Oriol Vives, que encara cerquen el seu primer triomf anual. 11 punts separen a tots dos, i 50 per davant de Pere Rovira-­‐Luis A. Torrado, que apuren a terres gironines les seves darreres opcions d’afegir-­‐se a la baralla pel títol.

La cita de Vidreres-­‐Maçanet reunirà a un total de 24 Ford Focus de la Challenge, quatre dels quals aprofitaran la prova per preparar l’edició 2016 del campionat. En destaquen un de retornat a la disciplina, Sergi Sureda‐Sergi Tordera, de Joan Cañiz‐Vero Díaz, que es van estrenar a Cervera, i dos pilots novells: Roger Aymerich‐Josep Admetlla i Josep Molas‐Isaac Pujol. Lluís Pérez, màxim responsable responsable de la FocuXtreme, ens donava més detalls: “Estem molt contents de tenir amb nosaltres, un cop més, a en Joan Cañiz, que es va estrenar en el món dels ral·∙lis a Cervera, i aprofitem per donar la benvinguda a la FocuXtreme i també a aquest esport tan apassionant a en Josep Molas i en Roger Aymerich. La seva presència revela la veritable missió del campionat: exercir de campionat formador i viver de futurs talents de l’especialitat. Us desitgem molta sort a tots”.

El 7è Ral·∙li Vidreres-­‐Maçanet de la Selva arrencarà aquest dissabte, 26 de setembre, a les 13:00h des del parc tancat, ubicat a l’església de Vidreres. Des d’aquest punt, els inscrits recorreran dos trams en un total de tres ocasions per totalitzar 58,5 km contra el crono. El guanyador es desvelarà pels vols de les 19:33h de la tarda, moment en el qual els primers participants començaran a aparcar els seus vehicles al parc tancat.

Podeu seguir la competició al nostre Twitter (@FOCUXTREME) a través del hashtag #Focuxtreme2015, i també seguint la nostra pàgina de Facebook.

Patrocinadors