Els campions de la Focuxtreme 2014, a punt pel debut a La Terrissa amb el Focus ST [CAT]

Alejandro Molina i Laura Camps, guanyadors de la segona edició de la Challenge Focuxtreme, s’estrenaran dissabte al volant del Ford Focus ST al 4t Ral∙li de la Terrissa, primera prova puntuable per a la Copa Catalana de Ral∙lis de Terra. Molina i Camps, que ja van tenir ocasió de provar el cotxe en uns tests la setmana passada a Sant Bartomeu del Grau, afronten el repte amb molta il∙lusió i l’objectiu de progressar prova a prova.

Arriba l’hora de la veritat per a Alejandro Molina i Laura Camps, que enceten la temporada 2015 al volant del Ford Focus ST que pilotaran com a premi per véncer la darrera edició de la Challenge Focuxtreme. Aquest vehicle els permetrà fer un salt en el pilotatge, ja que es tracta d’una versió dotada d’una mecànica superior a la que han fet servir fins ara. L’ST equipa un bloc atmosfèric de 2.000 c.c. i 16 vàlvules capaç de desenvolupar 172 CV, 72 més que el model de la copa, connectat a més a les rodes davanteres mitjançant una transmissió molt més efectiva, amb grup curt i autoblocant.

Fx test 20153

 

Molina i Camps encaren el repte amb màxima motivació: “Afrontem aquest salt amb molta il∙lusió iganes de fer­ho bé. Ens hem marcat com a fita acabar totes les curses i millorar rally a rally, intentant fer sempre els millors cronos possibles”. La setmana passada, tots dos van gaudir d’un test de contacte amb el nou Focus a Sant Bartomeu del Grau que els va deixar molt satisfets: “Hem tingut molt bones sensacions amb el cotxe, que creiem que pot ser molt competitiu per a aquesta temporada”.

La cita inaugural del campionat serà el 4rt Ral∙li La Terrissa, que organitza Peu A Baix Motorsport Club Girona i té la seva base a la vila de Quart. La prova preveu la disputa de dos trams cronometrats que es repetiran un total de tres ocasions per completar un total de 60 km contra el cronòmetre.

Podeu seguir l’actuació de l’Alejandro i la Laura mitjançant el nostre Twitter amb el hashtag #Focuxtreme2015, i també la nostra pàgina de Facebook.

Patrocinadors