La FocuXtreme 2015 arrenca amb rècord d’inscrits

23 Focus de la Challenge per a la primera cita de la temporada

Alejandro Molina y Laura Camps afronten la segona cita anual al
volant del Focus ST

La FocuXtreme inicia la seva tercera temporada històrica aquest dissabte en el Ral·li Pla d’Urgell amb més il·lusió que mai i el màxim nombre de vehicles inscrits de la seva jove història. Un total de 23 Ford Focus prendran part en la cita inaugural de la temporada, pràcticament la meitat de la totalitat d’inscrits en la competició. En la mateixa llista figuren també els campions 2014 de la FocuXtreme, Alejandro Molina i Laura Camps, que buscaran concretar les seves bones sensacions en La Terrissa abans del seu
abandonament.

Ha arribat l’hora de la veritat per als participants en la FocuXtreme 2015. Després d’una llarga espera, Mollerussa acull aquest dissabte a les 12:30 la sortida de la primera cita de la temporada, el Ral·li Pla d’Urgell. El campionat obre el seu tercer capítol històric confirmant l’èxit apuntat en les darreres dues edicions amb una convocatòria destacada i ni més ni menys que 23 Ford Focus en la llista d’inscrits, nova fita en aquesta jove fórmula d’iniciació en els ral·lis de terra. Entre les majors novetats d’aquesta campanya figura l’anhelat premi final per a l’equip més complet, un test amb un Festa R2 de M-Sport a Anglaterra, cortesia de Dmack Tyres. Lluís Pérez, responsable del campionat, declarava: “Una tan elevada nòmina d’inscrits suposa un orgull per al campionat i alhora un important repte per a nosaltres com a organitzadors. Confiem que tota l’experiència acumulada els darrers anys ens permeti confirmar les expectatives i gaudir d’una gran FocuXtreme per continuar afermant-nos com una idònia proposta d’iniciació en els ral·lis de terra”.

FX Torrefeta0023

A Mollerussa també tornen Alejandro Molina i Laura Camps al volant del Focus ST 2.0. Després d’un amarg debut en La Terrissa, prova inaugural del campionat català i en la qual es van veure obligats a abandonar en el primer bucle pel trencament del protector del cárter, els campions de la FocuXtreme 2014 reprenen la competició amb el repte de seguir progressant i confirmar els prometedors temps registrats mentre van ser en competició en terres gironines. El 6è Ral·li Pla d’Urgell arrencarà el dissabte a les 12:30h en el podi de sortida de Mollerussa. La prova, de 200 km de recorregut total, proposa dos trams d’11,99 i 11,10 km, respectivament, que es recorreran en tres ocasions per totalitzar 69,27 km cronometrats.

Com sempre, us convidem a seguir la competició al nostre Twitter (@FOCUXTREME)a través del hashtag #Focuxtreme2015, i també seguint la nostra pàgina de Facebook.

Patrocinadors