La FocuXtreme reprèn l’activitat a Cervera de la mà del Campionat d’Espanya

– Muntadas-Vives defensen el lideratge a la classificació provisional, amb 20 i 23 punts de marge sobre els perseguidors.

– La prova gaudirà d’un format especial per als participants de la Challenge, amb entrenaments i competició el mateix dissabte.

La FocuXtreme 2015 torna a l’activitat després d’una llarga aturada estival, conseqüència de l’anul·lació del Ral·li d’Àger, previst el passat mes de juny. Aquesta circumstància va convidar els organitzadors de la tercera edició de la Challenge a convocar els corredors a Cervera, fet que permetrà als participants compartir cursa amb els millors representants del Campionat d’Espanya. Dani Muntadas i Oriol Vives afronten la prova com a sòlids líders a la classificació, amb 20 punts de marge sobre els vencedors a Bellpuig, Javier Hurtado i David Míguez, i de 23 sobre Pere Rovira i Luis A. Torrado, que es van imposar a la cita inaugural.

El 16è Ral·li Ciutat de Cervera trencarà amb una inactivitat competitiva de gairebé quatre mesos per als participants a la 3a Challenge FocuXtreme. Aquesta llarga aturada, només interrompuda per la Jornada FocuXtreme d’assaigs del passat 18 de juliol, s’esmicola amb la prova cerverina, inicialment no prevista al calendari però que servirá per donar un toc de qualitat, donada l’adscripció d’aquesta al Campionat Estatal.

Lluis Perez

Lluís Pérez

Dani Muntadas i Oriol Vives cercaran en els camins lleidatans la que seria la seva primera victòria de la temporada, després de finalitzar en segona posició les dues proves fins ara disputades, a Pla d’Urgell i Bellpuig. Aquest sòlid bagatge, però, els concedeix el lideratge de la classificació provisional amb 65 punts, amb un notable marge, de 20 i 23 punts, sobre els protagonistes al calaix més elevat del podi en aquestes dues cites, Hurtado-Míguez i Rovira-Torrado, respectivament. Seva serà bona part de la pressió competitiva aquest cap de setmana, donat que el campionat travessarà l’equador i només restaran dues cites competitives més, a Vidreres i Torrefeta.

Lluís Pérez, responsable de la FocuXtreme, declarava: “Tots els participants han d’aprofitar l’ocasió de poder participar dins una prova del Campionat Estatal. El fet que duem dos guanyadors diferents a les dues proves celebrades fa que els espectadors es puguin fregar les mans davant l’espectacle que ens aguarda amb els Focus de la Challenge”.

La cita lleidatana, que organitza WRC Management, arrencarà per als participants de la FocuXtreme dissabte al matí amb els reconeixements als dos trams programats, de 10,6 i 9,6 km, respectivament. A la tarda, pels vols de les 15h s’espera que els primers corredors prenguin la sortida en els sectors selectius de la competició.

Com sempre, us convidem a seguir la competició al nostre Twitter (@FOCUXTREME)a través del hashtag #Focuxtreme2015, i també seguint la nostra pàgina de Facebook.

Patrocinadors